Χαμάκος - Ηλειακός Γύρος - Η Εταιρεία
Σχετικά με εμάς

Χαμάκος – Ηλειακός Γύρος

Η Εταιρεία ΧΑΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΧΑΜΑΚΟΣ – ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΓΥΡΟΣ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων από τη δεκαετία του 1980 έως και σήμερα.

Οι τομείς που καλύπτονται από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι η χονδρική διανομή νωπών κοτόπουλων από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΡΤΑΣ με τον οποίο διατηρούμε αποκλειστική συνεργασία από το 1982, καθώς επίσης η επεξεργασία, παραγωγή και η συσκευασία κοτόπουλου και ποιοτικών προϊόντων κρέατος που χαρακτηρίζουν την ελληνική αγορά, όπως τα σουβλάκια κοτόπουλου, χοιρινού, γύρος κοτόπουλου, χοιρινού, καπνιστά χωριάτικα λουκάνικα και πολλά ακόμα προϊόντα, αποτελούν συνταγές που αγαπήθηκαν και άνοιξαν νέους ορίζοντες για την εταιρεία μας.

Ποιοι είμαστε

Βιοτεχνία Επεξεργασίας Κρέατος

Εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε σχέσεις που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά καθώς επίσης και να ανταποκρινόμαστε γρήγορα σε συγκεκριμένα αιτήματα με προϊόντα υψηλής ποιότητας, αυθεντικής γεύσης.

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις στην αγορά τροφίμων μέσω επισκέψεων σε διεθνείς εκθέσεις και διατηρούμε επαφές με γνωστές εταιρείες του κλάδου τροφίμων.

Με υπευθυνότητα τηρούμε τις αρχές HACCP και συμμορφωνόμαστε με όλους τους κανονισμούς και προδιαγραφές που προβλέπει η ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.

Χαμάκος - Ηλειακός Γύρος - Η Εταιρεία
Χαμάκος - Ηλειακός Γύρος - Η Εταιρεία

Οι αρχές μας

Στόχος μας να γίνουμε και να παραμείνουμε πολύτιμος επιχειρηματικός εταίρος για τους προμηθευτές μας μα κυρίως να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διαφοροποιηθούν στις αντίστοιχες αγορές τους, κατανοώντας τις μοναδικές ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, ανταποκρινόμενοι γρήγορα στα συγκεκριμένα αιτήματα τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας και συσκευασίας.

Χαμάκος - Ηλειακός Γύρος - Η Εταιρεία

Άριστη ποιότητα

Η εταιρεία ΧΑΜΑΚΟΣ – ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΓΥΡΟΣ επενδύει συνεχώς σε εξειδικευμένο προσωπικό με άριστη τεχνογνωσία, καθώς και σε νέες τεχνολογίες. Την ίδια ώρα είμαστε σε θέση να ελέγξουμε πλήρως όχι μόνο την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και όλα τα στάδια προμήθειας υλικών μέσω του συστήματος ιχνηλασιμότητας.

Χαμάκος - Ηλειακός Γύρος - Η Εταιρεία

Πανελλαδικό δίκτυο

Διαθέτουμε έναν ιδιόκτητο στόλο από φορτηγά ψυγεία για να καλύπτουμε διανομές, χωρίς έξοδα επιβάρυνσης  & παράλληλα είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε τους φορείς παροχής υπηρεσιών τροφίμων με αξιόλογα προϊόντα κρέατος και κοτόπουλου, σε όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας.